etusivu joukkue tapahtumat linkit kuvia vieraskirja tilaa yhteys promo tilaa


RockfutisTeam Kemi on Suomen aktiivisin ja monipuolisin rockfutisjoukkue ja se jatkaa legendaarisen Team Music Pub Outo Oravan perinteitä. Markus "Maku" Postin manageroima joukkueemme osallistui vuosina 1997-2000 lajin SM-kisojen divariin, parhaana saavutuksenaan Rovaniemen turnauksen voitto 1999. Tämän myötä meillä olisi ollut mahdollisuus nousta myös liigaan, mutta Oravan lopetettua myös kemiläinen rockfutis hiipui hetkeksi. Aate palasi pari vuotta myöhemmin entistä vahvempana, kun Oravan joukkueen tukipilareihin kuulunut Pasi "Palle" Rauta, sekä Music Bar Koodin silloinen omistaja Veli-Matti "Wellu" Kilpimaa laittoivat alulle RockfutisTeam Kemin.

Kesällä 2003 matkaan lähdettiin 1. kertaa RFTK:n nimellä, jolloin kohteena oli SM-Lahti. Sekä kausilla 2006, että 2007 saldona oli Kemin puulaakisarjan voitto ja SM-turnauksen jaettu pronssi. SM-kisoissa alkusarjan välillä ylivoimaisenkin hallinnan jälkeen finaalihaaveet ovat tyypillisesti kaatuneet sunnuntain aamupeliin; syytä emme osaa edes arvailla ;).
Vaan eivät kaatuneet Raumalla 2009, kun joukkue juhli Divarin voittoa!

RFTK:n jäsenistö koostuu rockareista, rock-henkisistä persoonista ja erilaisista osaajista, joten siitä on tullut yksi alueen monipuolisimmista tapahtumien järjestäjistä. Vierailijoista mainittakoon mm. Pelle Miljoona, Jani Liimatainen ja Kalle Ahola. Myös vuosittainen Mimmirock-turnaus kerää joukkueet ja yhtyeet ympäri maata Kemiin.
Vuonna 2010 järjestimme Rocksalibandyn SM-kisat Kemissä!

RFTK:n salibandyjaostolla on plakkarissaan yksi Kemin puulaakimestaruus ja se osallistui Rocksalibandyn SM-kisoihin 2008, 2009 ja tietysti 2010. Suofutista on pelattu Skotlannissa asti ja takana ovat yhdet Beachfutiksen SM:t 2008. Omat sesonkinsa on myös tietovisakomitealla ja Minimäkihyppy-liigalla(!) Joukkue ei tavoittele rahallista voittoa, mutta mahdollisilla tuloilla rahoitetaan RFTK:n toimintaa ja toisinaan myös hyväntekeväisyyskohteita.